Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@02:50:24 GMT

عوارض و فواید کراتینه کردن مو‌ها

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۲۰۶۰

عوارض و فواید کراتینه کردن مو‌ها

معمولا کراتینه کردن مو‌ها برای از بین بردن وزی و حالت موج‌دار در مو‌ها استفاده می‌شود که به طور کلی دارای ۲ نوع متفاوت است. نوع اول که فقط مو‌ها را نرم می‌کند و هر گونه خشکی و آسیب در آن را از بین می‌برد و نوع دوم که علاوه بر این‌ها، با روش‌هایی به صاف و لخت شدن مو‌ها نیز کمک می‌کند؛ بنابراین کراتینه کردن به تنهایی فقط برای نرم شدن موهاست و ربطی به صاف شدن آن‌ها ندارد، مگر اینکه خودتان بخواهید مو‌های صافی هم داشته باشید که در این صورت، کراتینه با روش‌های مختلفی به صاف کردن مو‌ها نیز کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انواع کراتینه

کراتینه معمولاً دارای دو نوع رایج می‌باشد.

نوع اول کراتین به نرم کردن مو‌ها می‌پردازد و هرگونه آسیب و یا خشکی را از بین می‌برد.

نوع دوم کراتین روشی است که باعث صاف شدن و لخت شدن مو‌ها می‌شود. افرادی که صرفا قصد کراتینه معمول را دارند، فقط مو‌های خود را نرم می‌کنند و هیچ اقدامی برای صاف شدن موی آن‌ها انجام نمی‌گیرد.

کراتینه مو مردانه

ممکن است بسیاری از ما چه مرد و چه زن؛ از وزی، فری و خشک بودن مو‌های خود رضایت نداشته باشیم. امروزه روش‌هایی که برای صاف کردن مو استفاده می‌شوند (مانند استفاده از کراتین) دیگر فقط برای خانم‌ها استفاده نمی‌شود. در واقع کراتینه مو مردانه در حال حاضر در بسیاری از سالن‌ها و مراکز زیبایی استفاده می‌شود. آقایان، به ویژه آن‌هایی که عاشق مو‌های بلند هستند، برای اینکه مو‌هایشان شاداب‌تر و نرم‌تر شود، به کراتین درمانی رو می‌آورند. فراموش نکنید که متخصص زیبایی آموزش دیده باید درمان را انجام دهد.

فواید کراتینه کردن مو:

۱. رفع آسیب و خشکی مو‌ها

۲. ضد وزی مو‌ها

۳. احیا و ترمیم کوتیکول مو‌ها

۴. صافی مو‌های مجعد

۵. صاف و لخت کننده مو‌ها و به خصوص مو‌های موج دار و مجعد

۶. رفع آسیب‌های جدی و ساختاری مو‌ها

طریقه استفاده از کراتینه

۱- ابتدا مو را با شامپو خنثی (شامپو بچه) یا شامپو قلیای شستشو میدهیم (برای باز شدن کوتیکول‌های مو).

۲- مو‌ها را ۸۰ درصد خشک میکنیم (مقداری رطوبت بماند).

۳- پیشانی و کنار گوش را با مقداری روغن محافظ پوست چرب میکنیم.

۴- بسته را تکان میدهیم و داخل کاسه رنگ میریزیم و با قلم روی مو‌ها کار میکنیم همزمان با شانه ریز خیلی شانه میکنیم که دقیقا مواد به همه جای مو برسه. (از نیم سانتی ریشه مو را آغشته میکنیم).

۵- پس از آغشته شدن مو از کاورپلاستیکی استفاده میکنیم و روی مو‌ها را کامل پوشش میدهیم و زمان ۴۵ دقیقه الی یک ساعت صبر میکنیم.

تذکر: دقت کنید که در این مرحله مو‌ها شکسته نباشند.

نکته: ممکن است در بعضی افراد در این مرحله مو خیلی سفت و سخت شود (اصلا نگران نباشید) در این مرحله کراتین دیواره دفاعی را بدور مو کشیده است.

۶- پس از مکث لازم با سشوار مو‌ها را تا ۸۰ درصد خشک میکنیم (با باد ولرم) و همزمان برس میکشیم.

۷- در این مرحله مو‌ها را لایه لایه تقسیم میکنیم و با اطو موی حرفه‌ای (دمای ۲۰۰-۲۲۰ درجه سانتیگراد) کار را از پشت سر شروع میکنیم. (ابتدا لایه‌های زیرین را اطو میکشیم)

نکته: دقت شود که لایه‌های انتخابی هرچه نازکتر باشد کار نتیجه بهتری خواهد داد (بصورتی که جلو و پشت مو‌ها اطو را لمس کند)

نکته دوم: هر دسته از مو‌ها را ده بار اطو میکشیم

نکات مهم

۱. رنگ کردن مو‌ها باید با ۲ هفته فاصله از زمان انجام این تکنیک صورت بگیرد. یعنی یا ۲ هفته قبل یا ۲ هفته بعد از آن.

۲. ماندگاری صافی ژاپنی معمولا تا ۶ ماه است و مویی که بعد از آن رشد می‌کند، همان حالت فر را دارد.

۳. ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد از انجام صاف کردن موها، نباید مو‌ها شسته شوند و حتی نباید خیس گردند.

۴. گفته می‌شود که این روش نسبت به سایر روش‌های کراتینه مو، خطراتی مانند سرطان‌زا بودن و... را ندارد، اما به هر حال در استفاده از مواد شیمیایی برای بدن، همیشه عوارضی وجود دارد که باید با چشمانی باز به استفاده از ان‌ها اقدام کرد.

۵. کراتین را میتوانید روی مو‌های رنگ شده استفاده کنید.

۶. روی مو‌های کودکان بالای ۱۰ سال هم قابل استفاده است.

عوارض کراتینه کردن مو‌ها

استنشاق فرمالدهید منجر به سوزش گلو، سرفه، خارش چشم و حتی خونریزی از بینی می‌شود. فرمالدهید به جز افزایش خطر ابتلا به سرطان و بیماری ALS، بیماری‌های مزمنی هم، چون آسیب به سیستم عصبی مرکزی، سردرد، افسردگی، تغییرات خلقی، بی خوابی، حساسیت، اختلال حافظه و تعادل را نیز ایجاد می‌کند.

در دوران بارداری به هیچ وجه نباید در معرض فرمالدهید قرار گرفت و کراتین مو در این دوران ممنوعیت دارد. حتی در سالن‌هایی که در حال انجام کراتینه هستند نباید مادران باردار حضور داشته باشند.

منبع: بیتوته

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کراتینه خشکی مو سبک زندگی صاف کردن مو کراتینه کردن مو کردن مو ها روی مو ها شدن مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف

وارفارین یک داروی ضدانعقاد است و زمانی که طول می‌کشد تا لخته خون تشکیل شود را طولانی می‌کند، این دارو ضدانعقاد شناخته شده و اثرگذار است که با وجود اینکه برای بسیاری از کودکان و بزرگسالان ایمن شناخته می‌شود، برای برخی افراد مناسب نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وارفارین یک داروی ضدانعقاد است و در واقع زمانی که طول می‌کشد تا لخته خون تشکیل شود را طولانی می‌کند؛ وارفارین این اثر را با کاهش اثرات ویتامین کا که در پروسه انعقاد خون شرکت دارد، اعمال می‌کند و برای جلوگیری از تشکیل لخته‌های خون ناخواسته در شرایطی که ریسک تشکیل لخته بالا است مانند بعضی بیماری‌های قلبی و عروقی تجویز می‌شود.

وارفارین در پیشگیری از تشکیل هرگونه لخته خون یا بزرگ‌تر شدن لخته در عروق پا، شش یا قلب در شرایطی که بیمار در شرایط خطر قرار دارد، کاربرد دارد و به عنوان یک ضدانعقاد شناخته شده و اثرگذار با قیمت مناسب بسیار رایج است.

کاربردهای داروی وارفارین

وارفارین دارویی است که به عنوان ضدانعقاد یا رقیق کننده خون شناخته می‌شود:

نقش پیشگیری و درمان ترومبوآمبولی وریدی و آمبولی ریوی مرتبط پیشگیری و درمان ترومبوآمبولی همراه با فیبریلاسیون دهلیزی (نوعی آریتمی قلبی) مؤثر در پیشگیری و درمان ترومبوآمبولی همراه با تعویض دریچه قلب درمان کمکی برای کاهش مرگ و میر، سکته قلبی مکرر و حوادث ترومبوآمبولیک پس از سکته‌ی قلبی پیشگیری ثانویه از سکته‌ی مغزی و حملات ایسکمیک گذرا در بیماران مبتلا به دریچه میترال روماتیسمی، اما بدون فیبریلاسیون دهلیزی شرایطی که خطر ابتلاء به لخته خون را افزایش می‌دهد، از جمله نوع خاصی از ریتم نامنظم قلب (فیبریلاسیون دهلیزی)، تعویض دریچه قلب، حمله قلبی اخیر و جراحی‌های خاص (مانند تعویض مفصل ران / زانو) عوارض جانبی وارفارین چیست؟

عوارض جانبی را می‌توان به دو گروه کم خطر و پرخطر تقسیم بندی کرد؛ به طور مثال عوارض جانبی کم خطر شامل موارد زیر است:

حالت تهوع از دست دادن اشتها درد معده یا شکم

در صورت تداوم یا بدتر شدن هر یک از این عوارض، به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.

عوارض جانبی پرخطر داروی وارفارین:

زرد شدن پوست و تیره شدن رنگ ادرار لکه‌های دردناک و متورم روی پوست سردردهای شدید تشنج تغییر در بینایی بی حسی یا سوزن سوزن شدن در بازوها یا پاها احساس خستگی، ضعف یا مریضی

در صورت رخ دادن موارد بالا، افراد احتیاج به اورژانس پزشکی دارند.

واکنش آلرژیک بسیار جدی به این دارو نادر است با این حال، در صورت مشاهده علائم واکنش آلرژیک جدی از جمله موارد زیر به بیمارستان مراجعه کنید.

بثورات پوستی خارش تورم (به خصوص در صورت، زبان، گلو) سرگیجه شدید مشکل تنفس

موارد احتیاط و هشدار در مصرف وارفارین چیست؟

اگر در حین استفاده از وارفارین هر کدام از موارد زیر برای شما پیش آمد، به بیمارستان مراجعه کنید:

خونریزی شدید ادرار قرمز یا قهوه‌ای مدفوع سیاه یا خونی سردرد شدید یا درد معده درد، ناراحتی یا تورم مفصل به خصوص پس از آسیب استفراغ خون یا موادی که شبیه قهوه است سرفه کردن خون کبودی که بدون آسیب دیدگی به یاد می‌آورید سرگیجه یا ضعف تغییرات بینایی آسیب به سر، حتی اگر خونریزی نداشته باشید

موارد زیر شانس خونریزی را در هنگام استفاده از وارفارین افزایش می‌دهند:

فشار خون کنترل نشده سابقه سکته‌ی مغزی زخم معده، ورم معده یا بیماری معده مشکلات کلیوی سرطان اعتیاد به الکل بیماری کبد

وارفارین به طور معمول در دوران بارداری توصیه نمی‌شود؛ به خصوص در ۱۲ هفته اول بارداری می‌تواند برای کودک مضر باشد، اما مصرف وارفارین در شیردهی ایمن است.

چه کسانی نباید وارفارین مصرف کنند؟

مصرف این قرص تحت نظر پزشک برای بسیاری از کودکان و بزرگسالان ایمن است، با وجود این، وارفارین برای برخی افراد مناسب نیست؛ برای مثال در شرایط زیر ممکن است وارفارین برای فرد مناسب نباشد:

اگر فرد نسبت به این قرص یا هر داروی دیگری حساسیت دارد. اگر فرد در حال اقدام برای باردارشدن است یا اکنون در دوره بارداری قرار دارد. فرد مبتلا به مشکلات کبدی یا کلیوی باشد. بیمار مبتلا به عفونت دیواره قلب یا اندوکاردیت است. فرد به دلیل بیماری‌هایی مانند زخم معده در معرض خونریزی قرار دارد. فرد مبتلا به فشار خون بالا است. کد خبر 750729

دیگر خبرها

  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • بهره‌برداری از دو طرح آبی در تابستان/از ماهیت سدچمشیر دفاع میکنیم
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟