Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@00:50:55 GMT

عوارض و خطرات کراتینه کردن مو

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۶۷۸۳

کراتینه کردن مو داراى عوارض جانبى کوتاه مدت و بلند مدت زیادى است و بهتر است قبل از اقدام به این کار، تمام جوانب آن را در نظر بگیرید. ناطقان: کراتینه کردن مو روشى موثر براى نرم کردن، افزایش درخشندگى و صاف کردن موهاى آسیب دیده و خشک است. اما قبل از کراتینه، باید خساراتى که به ساختار مو وارد مى شود را بشناسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کراتین یکى از رایج‌ترین موادى است که در صنعت آرایشى و بهداشتى کاربردهاى گسترده اى دارد. زمانی که فیبر موجود در ساختار مو، در اثر استفاده هاى مکرر سشوار، اتو کشیدن مو، قرار گرفتن زیاد در معرض اشعه هاى خورشیدى و یا استفاده بیش از حد از محصولات شیمیایى، از بین رفته است، با استفاده از کراتین مى توان فیبر از دست رفته را بازگرداند.

کراتین نوعى پروتین است که در مو، پوست و ناخن‌ها یافت مى شود، همچنین این ماده در بعضى اندام هاى داخلى و غدد بدن نیز حضور دارد. در حقیقت، کراتین نوعى پروتین است که نقش حفاظت را به عهده دارد. کراتینه کردن داراى عوارض جانبى کوتاه مدت و بلند مدت زیادى است و بهتر است قبل از اقدام به این کار، تمام جوانب آن را در نظر بگیرید.

۱. تا ٧٢ ساعت نباید موهایتان را بشویید
بعد از کراتینه کردن، ٣ روز نمى توانید شستشوى ماهایتان را انجام دهید. این یکى از مواردی است که ممکن است در فعالیت هاى روزانه فرد تداخل ایجاد کند و حتى اگر موهایتان تماسى با آب داشت، باید سریعا اقدام به اتو کشیدن مو‌ها بکنید.

۲. موهایى به شدت لخت و صاف!
پس از انجام کراتینه، مو‌ها بسیار صاف مى شوند؛ که این موضوع باعث مى شود ظاهرتان عجیب و غیر عادى به نظر برسد. بنابراین، بهتر است تا چند روز بعد از کراتینه در جمع و مهمانى‌ها حاضر نشوید تا حالت مو طبیعى‌تر شود.

۳. تهدیدى جدى براى سرطان!
یکى از عوارض طولانى مدت کراتینه این است که باعث ایجاد سرطان مى شود. کراتین داراى ماده اى شیمیایى به نام فرمالدئید است که به عنوان القا کننده سرطان در بین مردم شناخته شده است. به خصوص آرایشگران که به طور مرتب با کراتین سر و کار دارند بیشتر از سایرین در معرض البتلا به سرطان هستند.

۴. ریزش مو
پس از چند بار شستشوى موها، متوجه نازک شدن ضخامت موهایتان مى شوید. جدى‌ترین و مهم‌ترین عارضه کراتینه کردن، متاسفانه همین ریزش مو است که براى همه افراد موضوع ناراحت کننده‌ای به شمار می‌رود.

۵. تحریک چشم و پوست
یکى دیگر از آسیب هاى کراتینه، واکنش هاى آلرژیکى مى باشد که ممکن است رخ دهد. بعضى از افراد، پس از کراتینه کردن، دچار خارش و سوزش در ناحیه پوست و چشم مى شوند؛ بنابراین باید دقت کرد که این درمان در یک سالن زیبایی معتبر که داراى تهویه هواى مناسب باشد، صورت بگیرد.

۶. آسیب دیدن مو‌ها
پس از گذشت مدتى ممکن است مو‌ها آسیب دیده به نظر برسد. اثر کراتینه کردن مو‌ها حداکثر تا ٥ ماه باقى مى ماند و بعد از آن مو‌ها ظاهرى مجعدتر از قبل پیدا مى کنند.

۷. بانوان باردار سراغ کراتینه کردن مو نروند!
به زنان باردار توصیه می‌شود حداقل در زمان بارداری کراتینه مو انجام ندهند. زیرا این امر می‌تواند بر سلامتی آن‌ها و سلامت کودک آن‌ها تأثیر بگذارد. کراتین حاوی فرمالدئید است و طبق گزارشات این ماده شیمیایی می-تواند عامل ایجاد سرطان باشد. این در حالی است که میزان فرمالدهید در مواد کراتینه مو ۵ برابر بیشتر از حالت طبیعی می‌باشد.

با وجود همه این مشکلات و همچنین هزینه ى. بالاى این کار، باز هم در سرتاسر دنیا، کراتینه طرفداران خاص خود را دارد. اما مى توان با روش هاى خانگى و خرید یا تهیه ماسک هاى نرم کننده مو، از کراتینه کردن دست کشید. علاوه بر این شامپو‌ها یا ماسک هایى در بازار موجود است که حاوى کراتین هستند که استفاده از آن‌ها هم تاثیر به سزایى بر لطافت مو خواهد داشت. همچنین با بهبود بخشیدن رژیم غذایى خود که سرشار از پروتین و ویتامین‌ها باشد، مى توان موهایى شاداب و لطیف داشت.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: عوارض ، خطرات ، کراتینه مو

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عوارض خطرات کراتینه مو کراتینه کردن مو مى شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان

الهه جعفرزاده: بسیاری از افراد مبتلا به سرطان، علاقه‌مند به امتحان کردن درمان‌های مکمل و جایگزین برای بهبود سرطان هستند. هرچند که درمان‌های پزشکی و شیمی‌درمانی برای کنترل وضعیت بیمار لازم و ضروری هستند، اما روش‌هایی هم وجود دارد که در عین بی‌خطر بودن، در روند درمان بیماری سرطان مفید و سودمند هستند. هم‌چنین شواهد بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد این درمان‌ها اثر مثبتی در کاهش علائم بیماری دارند. درمان‌های جایگزین و مکمل ممکن است نقش مستقیمی در درمان سرطان نداشته باشند، اما می‌توانند به شما کمک کنند تا با کنترل برخی علائم ناشی از بیماری، مانند اضطراب، استرس، خستگی، تهوع و استفراغ، درد و اختلال در خوابیدن، با بیماری مقابله کنید و آن را شکست بدهید.

مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان عبارتند از:

۱) طب سوزنی

در طب سوزنی، پزشک یا متخصص سوزن‌های استریل‌شده و ریزی را وارد نقاط مشخصی از پوست می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که طب سوزنی در تسکین حالت تهوع ناشی از شیمی‌درمانی مفید است و می‌تواند به تسکین انواع خاصی از دردها در افراد مبتلا به سرطان کمک کند. هم‌چنین به گفته کارشناسان، طب سوزنی و طب فشاری می‌توانند میزان داروهای مسکن که افراد مبتلا به سرطان مصرف می‌کنند را کاهش دهند.

نکته: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنید یا فشار خونتان پایین است، در خصوص انجام طب سوزنی با پزشک خود مشورت کنید.

۲) رایحه‌درمانی

در رایحه‌درمانی، از روغن‌های معطر، مانند اسطوخودوس، برای ایجاد حس آرامش استفاده می‌شود. این روغن‌ها را می‌توان در حین ماساژ روی پوست مالید یا از آنها در روند استحمام استفاده کرد. هم‌چنین با حرارت دادن روغن‌های معطر می‌توان عطر آنها را در محیط آزاد کرد. رایحه‌درمانی برای تسکین حالت تهوع، درد و استرس ناشی از سرطان مفید است.

البته افراد مبتلا به سرطانِ حساس به استروژن، مانند سرطان پستان، باید از مالیدن مقادیر زیادی روغن اسطوخودوس و روغن درخت چای به پوست در حین ماساژ خودداری کنند.

۳) ورزش

ورزش می‌تواند به شما در مدیریت علائم و نشانه‌ها در طول و بعد از درمان سرطان کمک کند. ورزش ملایم و متوسط در کاهش خستگی و استرس و بهبود خواب مفید است. مطالعات بسیاری نشان می‌دهد که یک برنامه ورزشی منظم، کیفیت کلی زندگی افراد مبتلا به سرطان را بهبود می‌بخشد و کمک می‌کند عمر طولانی‌تری داشته باشند. اگر سابقه ورزش منظم ندارید، قبل از شروع یک برنامه ورزشی با پزشک خود مشورت کنید. به آرامی ورزش را شروع کنید و به مرور بر دفعات و شدت آن اضافه کنید. سعی کنید در اکثر روزهای هفته حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.

۴) مراقبه یا مدیتیشن

مراقبه و مدیتیت کردن در واقع یک تمرین ذهنی و روانی است که باعث ایجاد آرامش و تمرکز بیش‌تر می‌شود و احساسات منفی مانند تنش‌ها و اضطراب‌های مختلف را از افراد دور می‌کند. مدیتیشن مزایای زیادی برای افراد مبتلا به سرطان دارد و بسیاری از متخصصان این روش درمانی مکمل را توصیه می‌کنند. این روش ممکن است با تسکین اضطراب و استرس و بهبود خلق و خو به افراد مبتلا به سرطان کمک کند.

مدیتیشن به‌عنوان یک درمان جایگزین کاملاً بی‌خطر است. می‌توانید یک یا دو بار در روز چند دقیقه به تنهایی مدیتیشن کنید یا می‌توانید در کلاس‌های مدیتیشن شرکت کنید. هم‌چنین دوره‌ها و برنامه‌های آنلاین زیادی برای انجام مراقبه در دسترس هستند.

۵) آفتاب و ویتامین

ویتامین D یکی از عوامل شکل‌گیری هورمون کلسیتریول-استروئید است که نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی بدن دارد. مطالعات انجام‌شده در سال ۲۰۰۷ حاکی از این است که مصرف مکمل ویتامین D۳ در گروهی از زنان به مدت یک سال، خطر ابتلا به انواع سرطان را تا ۷۷ درصد کاهش داده است.

با مشورت پزشک می‌توانید ویتامین D۳ را به رژیم غذایی خود ضافه کنید و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهید. هم‌چنین ویتامین D۳ مورد نیاز بدن را با ۲۰ دقیقه قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز می‌توان تأمین کرد. بدین منظور می‌توانید ۴۰ درصد از کل بدن خود را بین ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر در معرض نور خورشید قرار دهید.

طبق تحقیقات، مکمل ویتامین D، مرگ و میر ناشی از سرطان را تا ۱۳ درصد کاهش می‌دهد. در اشخاصی که سطح پایینی از این ویتامین را در خون دارند، احتمال ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان پستان، خون، لوزالمعده، روده بزرگ، پروستات، کبد و… ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد است.

بیشتر بخوانید:

فکرش را هم نمی‌کنید که این علائم، نشان‌دهنده سرطان باشند/ ۸ علامت هشداردهنده سرطان کمبود این ویتامین خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهد پاسخ به یک سؤال؛ رنگ کردن مو خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ این شش ویروس می‌توانند باعث سرطان شوند

منابع: mayoclinic ، draxe

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896061

دیگر خبرها

  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • بانوی پرسپولیسی مهمان تمرین؛ استقبال اوسمار از زنی که با سرطان می‌جنگد + فیلم
  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد