Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-06@01:25:05 GMT

همه چیز درباره تراپی مو

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۳۸۵۵

به گزارش ایلنا، قرار گرفتن مو در معرض مواد شیمیاییِ غیر مناسب، خشک شدن تارهای باریک مو در اثر بیماری های مختلف یا مصرف داروها، آلودگی های محیطی، اثرات مخرب نور خورشید و ... آسیب های جدی و مهمی هستند که ممکن است به جان موهای شما بیافتند. برای از میان برداشتن این مشکلات راه های مختلفی وجود دارد. اما مساله اساسی این است که بهترین راهکار جلوگیری از این آسیب هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احیا و تراپی مو دو روش موثر هستند که میزان آسیب روی مو را کم کرده یا از بین می برند و هر دوی آنها در آرایشگاه اینترنتی کلون انجام می شود.

تراپی مو چیست؟!

به هر نوع ویتامینه و پروتئینه مو تراپی مو گفته می شود. اما همه انواع تراپی روش کار یکسان ندارند. یادتان باشد ویتامینه و پروتئینه کردن مرتب موها (با حداقل فواصل زمانی دو هفته تا یک ماهه)، باعث می شود شما به مرگ موهایتان نزدیک نشوید. تراپی مو، سلامت از دست رفته موها را به شما برمی گرداند. این یعنی یک متخصص آرایشگر پس از بررسی جنس موی شما، با استفاده از مواد آبرسان و جوان کننده مو، طراوت را به آنها برمی گرداند.

تراپی انواع مختلفی هم دارد که ممکن است اسم آنها به گوش شما آشنا باشد: آرگان تراپی، خاویار تراپی، کره تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی و ... . قبل از اقدام برای تراپی مو به یاد داشته باشید که اگر ریزش موی ارثی دارید، باید با پزشکتان درباره باید و نبایدهای استفاده از محصولات آبرسان یا برند مواد تراپی مشورت کنید. محصولاتی که برای تراپی موها به کار می روند، حاوی مواد معدنی، ویتامین ها، انواع کاندیشنرهای آبرسان و پروتئین ها هستند که در ساقه مو نفوذ کرده و با تزریق این مواد به ساقه مواد غذایی از دست رفته آن ها را به کوتیکل های مو بازگردانده و باعث استحکام بیشتر موها می شوند. با این حال روش استفاده از این محصولات معمولا از دست خودتان بر نمی آید و نیازمند کمک یک متخصص هستید. زمانبندی، میزان استفاده از مواد، نوع ماساژ روی مو، نیازمند سشوار یا اتوی مو بودن و ... پارامترهایی هستند که فقط یک آرایشگر از آنها با خبر است. بنابراین خودتان برای تراپی مو تنهایی اقدام نکنید و کار را به کاردان بسپارید.

احیای مو چیست؟!

احیای مو به روش کراتینه یکی از مهم ترین روش های کشف شده در دنیا برای نجات موهاست. هرچند در روش احیای مو با مواد کراتینه، به طور کلی دو مساله مورد نظر قرار می گیرد. یکی احیا یعنی برگرداندن جان از دست رفته مو و دیگری صافی مو. کراتین یک پروتئین حیاتی در بافت مو است که به شفافیت، درخشندگی و صافی آن منجر می شود. در واقع اگر شما موهای فری داشته باشید یعنی کراتین موجود در بافت موی شما اندک است.  به همین خاطر است که به طور طبیعی هم موهای مجعد بیشتر در معرض آسیب قرار می گیرند. اما کراتین کردن مو فقط به معنی صاف کردن مو نیست، بلکه کراتین احیا کمک می کند موهای آسیب دیده شما جان تازه بگیرند. تزریق کراتین به ساختار عمقی مو، موهای شما را به چرخه زندگی بر می گرداند.

 تفاوت موهای سالم و آسیب دیده را می دانید؟!

وقتی برای تراپی یا احیای مو اقدام می کنید باید بدانید که موهای شما سالم هستند یا آسیب دیده. وقتی موی سالم داشته باشید، در سطح آن هیچ شکستگی خاصی دیده نمی شود. موی سالم باید شفاف و کاملا براق باشد. موی سالم موخوره ندارد و زبر هم نیست. موهای سالم را باید به طور مرتب ویتامینه یا پروتئینه کرد تا به آسیب مبتلا نشود. کراتین کردن موهای سالم ضروری نیست اما به استحکام مو کمک می کند و باعث صافی بیشتر آن می شود. اما موهای آسیب دیده شفاف نیست، وزهای زیادی روی سطح آن دیده می شود و مهم تر اسز همه این که زبر و شکننده است. موی آسیب دیده ممکن است هنگام برس کشیدن خرد شود. این مو به سادگی حالت نمی گیرد و رشد طولی آن کافی هم نیست. موهای آسیب دیده را می توان با کراتینه تا حد زیادی نجات داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ویتامینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم

کمیل پرناک در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه اقلام معیشتی برای ۱۳۴ خانوار حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت ارسال شده است.

وی افزود: این اقلام شامل ۵۸۰ تخته پتو، ۱۴۰ تخته موکت، ۱۶۰ کیلو نایلون، ۱۵۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۵۰۰ قوطی کنسرو ماهی و ۱۲۰ شعله چراغ والور است که با توجه به شرایط آنان ورفع نیازهای اولیه این جمعیت توزیع شده است.

وی بیان کرد: توزیع اقدام زیستی مورد نیاز بین خانواده‌های حادثه دیده از حریق روستای امام زاده ابراهیم شفت ادامه دارد و به خانوارهای جامانده با تأیید فرمانداری این شهرستان ارائه می‌شود.

پرناک با بیان اینکه علاوه بر توزیع اقلام زیستی آب معدنی، غذای گرم، بیسکویت و نان نیز بین این خانوارها توزیع شده‌است، افزود: ۲ اردوگاه اسکان اضطراری از جمله حسینه امام‌زاده به ظرفیت ۸۰ نفر و در مهمانسرای فرمانداری شفت به ظرفیت ۶۰ نفرو استفاده از مهمانسراهای روستای امام زاده ابراهیم در مجموع به ظرفیت ۲۰۰ نفر آماده شد که تاکنون حدود ۸۰ نفر از خدمات اسکان اضطراری بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: سه تیم امدادی در لحظات نخست حریق در منطقه حاضر شده و ضمن کنترل ۱۰ مورد فشار خون، حمایت‌های روانی را انجام دادند و از صبح حادثه (پنجشنبه گذشته) ۶۰ نفر در قالب ۱۲ تیم امدادی و عملیاتی پنج نفره با ۱۰ خودروی امدادی، ۲ خودروی کامیونت و یک دستگاه مینی بوس برای فراهم کردن اماکن اسکان اضطراری از شهرستان شفت، فومن و رشت حضور یافتند.

کد خبر 6096876

دیگر خبرها

  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده
  • بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند